Ansøg om medlemskab

Har du besluttet dig til at blive medlem i Birkerød Ro- og Kajakklub, skal du vide, at du er meget velkommen til at deltage i vort aktive klubliv. Skal dit medlemsskab blive en succes, hviler halvdelen af ansvaret og arbejdet på dig selv. Klik på kontingentsatserne for at se priserne.

Når du har sendt din ansøgning om medlemskab er du ikke automatisk roer i  Birkerød Ro- og Kajakklub. Det bliver du først, når du har gennemført ro- eller kajakskolens undervisning eller kan dokumentere, at du allerede er frigivet som roer fra en anden klub.

Rosporten er meget populær og det er ikke altid, at kapaciteten ved den frivillige instruktion er tilstrækkelig. Du kan derfor risikere at stå på venteliste til der er plads på inriggerskolen eller kajakskolen.

Efter at klubben har modtaget din ansøgning om medlemskab vil du blive kontaktet af rochefen eller kajakchefen.

Tilmeld dig venteliste for Inrigger/outrigger roer

Der er forsat ledige pladser på forårets roskole for inriggerroere. Skynd dig at tilmelde dig, så du kan komme med i år. Roskolen starter midt i marts og kører hver onsdag aften frem til udgangen af maj. Hvor vi forventer at du kan frigives som inriggerroer.

 

Tilmeld 

Tilmeld dig venteliste for kajakroer

Kajakskolen i foråret 2023 er allerede fuldtegnet og med venteliste. Ved tilmelding nu kommer du på venteliste til næste års kajakskole.

 

Tilmeld dig venteliste for Seniorroere

Klubbens to seniorhold ror onsdag formiddag henholdsvis torsdag formiddag i sommersæsonen. I vintersæsonen forgår træningen indendørs i klubbens romaskiner eller i robassinet. Efter træningen er der fælles kaffebord. 

 

Tilmeld