Handelsbetingelser

Kontingentbetingelser, Birkerød Ro- & Kajakklub

FORBEHOLD OG PRISER

Kontingenter reguleres normalt i forbindelse med starten på et nyt medlemsår, men klubben forbeholder sig retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet Inkl. moms, da foreningen ikke er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

BETALING
Når et nyt medlem er accepteret optaget i klubben modtager medlemmet en elektronisk faktura, som skal betales senest 7 dage efter modtagelsen. Medmindre medlemskabet forinden er opsagt, sender klubben, før opstarten af en ny sæson, faktura til medlemmet for årets kontingent samt en separat faktura for eventuelle andre ydelser (som f.eks. leje af kajakplads). Faktura sendes pr, mail, standardmæssigt som opkrævning via MobilePay.

KVITTERING
Medlemmer der betaler via det modtagne MobilePay link, modtager en elektronisk kvittering for betalingen. Alternativ kan beløbet overføres til klubbens konto i Nordea: regnr. 2252 kontonr. 0170 102 745.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemskab
Ønsker du ikke længere medlemskab af Birkerød Ro & Kajakklub, kan din udmeldelse ske via e-mail til formand eller kasserer". Der vil ifbm. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Dog refunderes kontingent, men ikke indmeldelsesgebyr, hvis udmeldelsen sker senest 14 dage efter første brug af klubbens materiel.

DEPOSITUM FOR NØGLEBRIK
Godkendte medlemmer kan få adgang til en nøglebrik, der giver adgang til klubhuset. Der skal indbetales depositum for lån en sådan nøglebrik. Depositum refunderes ved tilbagelevering af nøglebrikken

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Birkerød Ro & Kajakklub, forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til klubhuset, klubbens materiel og øvrige tilbud ved manglende betaling, eller hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller materiel. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.